Bytt adresse – 3 minutter

Rask og enkel flyttemelding. Fyll i skjema og send her. Du fyller ut kun én samlet flyttemelding og samtlige av dine valgte leverandører, selskaper med mer vil motta din adresseendring. Fyll i flytteskjema og få det gjort i dag.
1. Fyll ut flytteskjema
2. Velg mottakere
3. Send inn flytteskjema
1Addresse
  2Personlig informasjon

  Tjenesten koster kr 399,- som belastes ditt mobilabonnement ved fullføring av tjenesten.

  Ved å fullføre adresseendringstjenesten får du:
  • Send flyttemeldingen til ubegrenset antall mottakere.

   Søk, velg å legg til fra over 600,000 bedrifer. Spar masse tid ved å sende kun en flyttemelding.

  • Flytteskjema til Folkeregisteret direkte utfylt med dine data.

   Du vil motta en epost med direkte utfylt skjema for flyttemelding til Folkeregisteret. Husk at du og er pliktig til å melde flytting til Folkeregisteret.

  • Send flyttemeldingen til ubegrenset antall mottakere.

   Søk, velg å legg til fra over 600,000 bedrifer. Spar masse tid ved å sende kun en flyttemelding.

  Så enkelt er det:

  • Legg inn adresser og informasjon om deg

   Sett i gang ved å fylle ut skjemaet for å endre adresse.
  • Velg mottakere av adresseendringen din

   Velg de mottakerne du ønsker at skal mottarninformasjon om din nye adresse.
  • Send flyttemeldingen

   Fullfør registrering og flyttemeldingen sendesrnautomatisk til mottakerne.rnrnFerdig skjema til folkeregisteret sendes til din epost.
  4
  Gjennomsnittlige
  leverandørbytter
  5,000 +
  Fornøydernkunder
  8
  Flyttemeldingerrnspart

  Hvordan gi beskjed til Posten om adresseendring

  Vi hjelper deg med å bytte adresse raskt og enkelt

  Man er pålagt å melde flytting til Folkeregisteret når man bytter bostedsadresse. Dette må normalt skje senest 8 dager etter flyttedato og tidligst 31 dager før flytting. Det kan for mange være forvirrende å vite hvordan man skal bytte adresse og hvem man skal sende den til. Det er forskjell på bostedsadresse og postadresse. Førstnevnte er den som er registrert hos Folkeregisteret. Her henter offentlige etater som NAV, Lånekassen, Skatteetaten osv informasjon om dine adresseopplysninger.

  Bytt postadresse hos Posten

  Når det gjelder postadressen er det blant annet der du får post og pakker. Den kan være en annen enn din registrerte bostedsadresse, for eksempel dersom du får post og pakker tilsendt til en postboks. Uavhengig av hvilken adresse du ønsker å bytte, kan dette gjøres på vår hjemmeside med en samlet flyttemelding. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn informasjon i skjemaet som tar noen få minutter. Deretter vil du etter kort tid få tilsendt ferdig utfylt skjema til Folkeregisteret og Posten. I tillegg blir selskaper og leverandører varslet om din nye adresse dersom du ønsker det.

  Flytting i Norge

  Når det gjelder flyttemønsteret i Norge har dette endret seg gjennom tidene. I 2021 var det 260 000 som flyttet mellom kommuner, noe som utgjør 13 000 mer enn året før. I tillegg til dette var det 54 000 innvandringer og rundt 34 000 utvandringer. Dette bidrar til at Norge ligger på topp i flyttestatistikken i Europa sammen med blant annet Danmark, Sverige og Finland samt Sveits. Det er ulike årsaker til at nordmenn flytter så hyppig, men største delen av flyttingen skjer mellom kommuner eller innad i samme.

  Størst Flytteaktivitet i Europa

  Det er størst flytteaktivitet i alderen mellom 20 til 35 år. Dette er hovedsakelig grunnet studier, jobb og at mange ikke er i en etableringsfase på samme måte. Man kan si at flyttingen begrunnes av ulike livsfaser. Når man er ung, ønsker man gjerne et mer urbant liv i større byer der det er fler studie og jobbmuligheter. Når man ønsker å slå seg til ro med barn, hus og hage for de som ønsker det, flytter mange gjerne i mer utkantstrøk.

  Husket å fylle ut flyttemelding?

  Samtidig er den største flyttestrømmen mellom Oslo og nabokommunene. Årsakene til økt flyttestrøm på Østlandet kan være av mange ulike grunner, men først og fremst er det nabokommuner som er nærme hovedstaden. Det å bo i nærheten av Oslo innebærer nærhet til flere jobbmuligheter, større utvalg i skole, fritidsaktiviteter samt nærhet til den største flyplassen, Gardermoen. Dette er faktorer som for mange er viktige når de velger å etablere seg. Har du husket å endre din adresse i forbindelse med flytting? Du kan raskt og enkelt gjøre det på vår hjemmeside ved å fylle ut en samlet Flyttemelding.