Adresseendring Posten

Raskt og enkel adresseendring til Posten i løpet av få minutter. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut en samlet flyttemelding via vår hjemmeside og du vil i løpet av kort tid få denne tilsendt et ferdigutfylt skjema som må signeres å sendes for å gi beskjed om adresseendring til Posten og Folkeregisteret.
1. Fyll ut flytteskjema
2. Velg mottakere
3. Send inn flytteskjema
1Addresse
Din gamle adresse
Postnummer
Din nye adresse
Postnummer
Flyttedato
2Personlig informasjon
Fornavn
Etternavn
Telefonnummer
Epost
Dag
Måned
År
Fornavn
Etternavn
Telefonnummer

Tjenesten koster kr 299,- som belastes ditt mobilabonnement ved fullføring av tjenesten.

Ved å fullføre adresseendringstjenesten får du:
 • Send flyttemeldingen til ubegrenset antall mottakere.

  Søk, velg å legg til fra over 600,000 bedrifer. Spar masse tid ved å sende kun en flyttemelding.

 • Flytteskjema til Folkeregisteret direkte utfylt med dine data.

  Du vil motta en epost med direkte utfylt skjema for flyttemelding til Folkeregisteret. Husk at du og er pliktig til å melde flytting til Folkeregisteret.

 • Send flyttemeldingen til ubegrenset antall mottakere.

  Søk, velg å legg til fra over 600,000 bedrifer. Spar masse tid ved å sende kun en flyttemelding.

Så enkelt er det:

 • Legg inn adresser og informasjon om deg

  Sett i gang ved å fylle ut skjemaet for adresseendring.
 • Velg mottakere av adresseendringen din

  Velg de mottakerne du ønsker at skal motta
  informasjon om at du har flyttet.
 • Send flyttemeldingen

  Fullfør registrering og flyttemeldingen sendes
  automatisk til mottakerne.

  Ferdig skjema til folkeregisteret sendes til din epost.
4
Gjennomsnittlige
leverandørbytter
5,000 +
Fornøyde
kunder
8
Flyttemeldinger
spart

Melde adresseendring til Posten på 1-2-3

Forskjellen på bostedsadresse og postadresse

Den største forskjellen er at man kun kan ha en bostedsadresse, altså der man faktisk bor. Dette er adressen som er registrert hos Folkeregisteret og samtlige er pålagt å oppgi riktige opplysninger om. Du kan tidligst melde flytting 31 dager før og senest 8 dager etter flyttedato. Dersom du er student og flytter hjemmefra for å studere i en annen by trenger du ikke melde flytting til Folkeregisteret. I de tilfellene kan man beholde adressen hjemme hos foreldrene som bostedsadresse, men for eksempel kun endre postadressen. Det er viktig å huske på at dette kun gjelder for deg som er student.

Vi hjelper deg med adresseendring

Når det gjelder postadressen generelt er dette noe man kan legge til og endre uten at det trenger å påvirke bostedsadressen. Man kan for eksempel ha en fast bostedsadresse registret, men en postadresse et annet sted som i en postboks. Her gjelder det å velge det som passer best for deg og din livssituasjon. Dersom du trenger hjelp til å endre melde adresseendring hos Posten kan vi hjelpe med dette. Hos oss kan du raskt og enkelt fylle ut en samlet flyttemelding til både Posten og Folkeregisteret, samt andre selskaper og leverandører dersom ønskelig.

Posten Norge

Som et norsk statseid konsern skal Posten Norge sørge for at samtlige av landets innbyggere mottar og får levert den posten de trenger på tvers av kommunegrenser og landegrenser. Posten har både leveringer av fysiske sendinger og elektroniske tjenester. Hoved nedslagsfeltet er kunder i Norden, men gjennom ulike samarbeidstjenester kan Posten tilby tjenester over hele verden. Posten Norge retter seg hovedsakelig mot privatpersoner og bidrar til å gjøre nordmenns hverdag litt enklere når avstanden plutselig blir litt mindre i et ellers langstrakt land

Er du på flyttefot?

Kanskje skal du flytte hjemmefra for første gang for å studere, eller kanskje du har fått deg samboer eller flytter fra familie. Om det er familierelatert, en ny jobb, studier eller helt andre grunner som gjør at du er på flyttefot er det likevel viktig å informere om adresseendring. Dette er for å sikre at viktige brev og pakker kommer frem til riktig adresse. På den måten går du ikke glipp av viktig informasjon, invitasjoner, påminnelser eller hva det måtte være. På Flytteskjema sin hjemmeside kan du melde flytting til både Posten og Folkeregisteret ved hjelp av en samlet flyttemelding.

Vi vet at en flytteprosess som oftest forbindes med kaos og tidspress. Derfor ønsker vi å gjøre din flyttehverdag litt enklere, ved å tilby en rask og enkel flyttemelding. Med vår flyttemelding er det ikke kun Posten og Folkeregisteret som kan bli informert om din nye adresseendring. Det gjelder også samarbeidspartnere, leverandører og selskaper dersom du har behov for det. Trenger du hjelp eller veiledning i forbindelse med å fylle ut skjemaet? Kontakt gjerne vår kundeservice team når du måtte ønske – vi er her for å gjøre din flytteprosess rask og enkel.